10

Casa lui Hristos

Publicat în urmă cu 6 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Betania este locul in care a poposit Iisus impreuna cu ucenicii Lui. Poposise in casa Martei si a Mariei, rudele lui Lazar cel inviat din morti. In acel loc, departe de vacarmul si stralucirea searbada a Ierusalimului, in care se punea la cale arestarea Sa, isi aflase loc de odihna Fiul Lui Dumnezeu. El se bucura aici de dragostea unei familii ce primise un dar si un ajutor nesperat. Aici, Iisus primea caldura recunostintei, in schimbul racelii si al urii din Ierusalimul aflat sub conducerea celor ce Ii doreau moartea.

Fara sa realizeze in intregime, casa lui Lazar, a Martei si Mariei, se fericea in bucuria de a-I oferi un loc Fiului Lui Dumnezeu, Mantuitorul lumii. El, Iisus, Hristosul, necunoscut si nepretuit de multi dintre cei carora venise sa le slujeasca si sa ii mantuiasca, era acum primit in casa unei familii din acele timpuri.

Astazi, avem si noi cu totii posibilitatea de a-L primi in “casa” noastra, pe Iisus Hristos. Inima noastra este casa noastra. Trebuie sa primenim acest loc, pentru ca Domnul sa vina si sa Isi gaseasca loc de odihna.

Dar, pentru aceasta, trebuie mai intai sa vina trezirea, apoi pocainta si, in cele din urma, intoarcerea.

Suntem in zilele in care Hristos sta tacut si asteapta rabdator la usa inimii fiecaruia dintre noi. El nu da navala, ci cu dragoste astepta sa ii deschidem si sa Il primim asa cum se cuvine. El este cel care va astepta pana la un timp intoarcea noastra. De ce pentru un timp? Simplu. Pentru ca timpul nostru este pana la moarte, dupa care totul va fi asa cum vom fi gasiti.

Ce vom face, asadar, cu inimile nostre? Ce vom face cu casele noastre? Il vom primi noi pe Fiul lui Dumnezeu asa cum se cuvine?

Hristos a inviat!

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
101
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11325 sec - PID: 23097