16

   Mitropolitul Ilarion, seful Departamentului pentru Relații Externe al Bisericii Ortodoxe din Patriarhia Moscovei a avut o intalnire, in aceste zile, cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Algeriei în Rusia, Ismail Serge, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe. La reuniune a mai participat, de asemenea, Consilierul Ambasadei Algeriei din Moscova, Faiza Latrus.

   Diplomatul algerian i-a multumit Mitropolitului Ilarion pentru intalnire și a subliniat importanța Bisericii Ortodoxe Ruse, în viața societății ruse. Cu aceasta ocazie, Ambasadorul Serge și-a exprimat disponibilitatea de a dezvolta o serie de parteneriate cu Patriarhia Moscovei.

   Părțile au discutat aspecte legate de dialogul inter-religios și alte teme de interes reciproc.

   După întâlnire, Mitropolitul Ilarion și Ismail Serge si-au oferit reciproc daruri, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
88
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09854 sec - PID: 12866