6

   Preafericitul Părinte Ioan al X-lea Yazigi, Patriarhul Bisericii grec-ortodoxe a Antiohiei și Intregului Orient, a ajuns in Damasc, dupa ce a parasit Libanul, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   O recepție a fost pregatita pentru primirea liderului nou ales al Patriarhiei, în capitala Siriei.

   Credincioșii au rostit psalmi și rugăciuni în timpul receptiei, iar in aceste zile, astazi, vineri 21 decembrie 2012, si maine, sâmbătă, sunt programate o serie de alte activități.

   De asemenea, programul include oficierea Sfintei Liturghii in Catedrala Maicii Domnului, in ziua de duminică, 23 decembrie 2012, inainte de slujbele sarbatorilor de Craciun, și in ziua de duminică, 30 decembrie, în ajun de Anul Nou.

   Biserica Ortodoxă a Antiohiei și a întregului Orient este una dintre cele 15 Biserici autocefale (care isi pot alege propriul lider) în cadrul comuniunii ortodoxe și una dintre cele cinci Patriarhate ale Bisericii timpurii, de dinainte de schisma dintre Rasarit si Apus, din anul 1054, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
157
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09242 sec - PID: 18147