8

   Biserica Armeneasca Akdamar, situata pe Insula Akdamar, de pe Lacul Van, este programata pentru a fi restaurată intr-o a doua etapa, ca parte a proiectului in desfasurare, de conservare, care a fost recent adoptat de către guvernul turc, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Turcia a finalizat deja prima etapa de restaurare a bisericii istorice armenesti din Akdamar, de pe lacul Van, anul trecut. O slujba a Sfintei Liturghii a fost oficiata aici, de asemenea, in toamna trecuta, la aceasta participand mii de credincioși armeni din întreaga lume și comunitatea armeană din Turcia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Slujba a fost oficiata de catre Arhiepiscopul Aram Atesian, al Patriarhiei Armene din Turcia.

   Proiectul celei de-a doua etape de restaurare, care este prevăzută să înceapă în aprilie 2013, va dura, conform primelor aproximari, șase luni, si va costa 1,2  milioane lire turcesti, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
89
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12828 sec - PID: 7666