13

   Episcopia de Hong Kong și Asia de Sud-Est, a Patriarhiei Ecumenice, a intemeiat o nouă parohie ortodoxă misionara în Filipine, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Noua comunitate ortodoxa este situata in Davao, Filipine.
   In aceste zile, Mitropolitul de Hong Kong, Episcopul Nectarie, insotit de Mitropolitul de Singapore, Episcopul Constantin, au vizitat comunitatea ortodoxă din San Guillermo si au botezat 71 de catehumeni.

   Slujba Tainei Sfantului Botez a fost oficiata în Biserica Sfantul Isidor din Chios, care este construita de către membrii noii comunități ortodoxe.

   In data de 18 decembrie 2012, Mitropolitul Nectaire s-a deplasat la Catedrala Buna Vestire a Maicii Domnului, din Manila, unde au fost discutate aspecte legate de activitatea misionară în Filipine, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
106
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09146 sec - PID: 6877