20

Noul centru BMW din Chisinau a fost sfintit

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   În aceste zile, Centrul BMW din orasul capitala a Moldovei, Chisinau, s-a bucurat de un eveniment mai putin obisnuit pe piata auto, si anumes fintirea propriului show-room, inaugurat in centrul orasului, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

  Slujba de sfintire s-a desfasurat in prezenta conducerii și colaboratorilor reprezentanței renumitului producator de autovehicule, din Moldova, fiind oficiata chiar de intaistatorul Bisericii Ortodoxe a Moldoveia, aflata sub jurisdictia Patriarhiei Moscovei.

   Prezenti in incinta nou amenajata au fost, insa, mai multi slujitori, slujba fiind urmata si de un cuvant de invatatura al ÎPS Mitropolit Vladimir, prin care acesta le-a urat succes celor implicati in aceasta activitate, îndemnându-i să-și aminteasca permanent de învățătura Evangheliei, indiferent de domeniul in care activeaza, atat in viata profesională cat si in cea privată, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
142
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09995 sec - PID: 20115