2

Daca o vor face de 77 de ori, de 77 de ori ii vom ierta! (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Extremistii evrei au pulverizat vopsele de tip graffiti, zilele trecute, pe zidurile Mănăstirii grec-ortodoxe Sfanta Cruce din Ierusalim, lansand mesaje anti-crestine inclusiv pe porțile unui cimitir armean, conform declaratiilor politiei, citate zilele trecute de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Acestia au mai taiat, de asemenea, cauciucurile a trei autoturisme aparținând celor din manastire, amprentand zidurile cu "Price Tag”, cuvinte care se referă la o infracțiune motivată de ură împotriva palestinienilor, și "Happy Hanukah".

   In utlimele ore, atacurile au atras o condamnare puternică din partea primului-ministru israelian, Benjamin Netanyahu, care și-a exprimat "dezgustul" fata de asemenea incidente.

   "Valorile evreiesti, cu care am fost crescuti și prin care ne creștem propriii copii, resping cu fermitate astfel de acțiuni", a spus el într-o declarație. "Libertatea cultului, pentru toate religiile din Israel, va fi aparata și vom lua măsuri legale împotriva persoanelor care au comis astfel de acte imorale".

   Starețul mănăstirii vechi din secolul al XI-lea, Parintele Claudiu, a declarat că a observat graffiti-ului la ora 4:30, când sosise la rugaciune.

   "Este a șaptea oară cand se intampla acest lucru", a declarat el reporterilor. "Și noi iertăm de șapte ori. Daca o vor face din nou, de 77 de ori, de 77 de ori ii vom ierta. Dacă ar fi batut, insa, pur și simplu, la ușa noastră, i-am fi invitat la o cafea si le-am fi vorbit despre credința noastră. I-am fi felicitat, bineinteles, si de Hanuka", mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
342
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.0172 sec - PID: 25088