10

   Liderul Bisericii Ortodoxe a Ciprului le-a cerut sindicatelor să nu lupte impotriva măsurilor de austeritate luate de guvern. Ciprul reduce salariile pentru lucrătorii de stat și o serie de alte beneficii – solicitare internationala, ca plan de salvare, informeza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Arhiepiscopul Chrystostomos al II-lea a declarat, in aceste zile, că sindicatele ar trebui să "stea linistite și să nu iasa în stradă".

   El a mai spus ca ciprioții vor face tot ceea ce este nevoie pentru a supraviețui în vremurile grele, "chiar și economisind hrana", dar nu vor fi infometati.

   Mai multe proteste mici au avut loc în fata Parlamentului, săptămâna trecuta, vizavi de măsurile de austeritate pe care Ciprul le-a negociat cu Comisia Europeană, cu Banca Centrală Europeană și cu Fondul Monetar Internațional.

   Conform AP, Ciprul negociaza un plan de salvare pentru băncile sale, care au fost puternic expuse datoriei Greciei, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
128
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09317 sec - PID: 7141