13

   Curtea Constituțională a Federației Ruse a declarat neconforme cu legile fundamentale ale Statului, masurile care ii constrangeau pe organizatorii de slujbe in spatiul public, sa informeze in prealabil autoritatile oficiale publice, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Astfel de măsuri au fost luate, pana in prezent, doar prin analogie cu organizarea de reuniuni, de mitinguri și demonstrații laice.

   Legislația existentă, pana în prezent, nu facea nicio distincție între întâlnirile de rugăciune, care nu reprezintă o amenințare pentru pacea, morala și sănătatea cetățenilor, și adunările care prezinta acest pericol potențial.

   Prin urmare, Curtea Constituțională a dispus, totodata, legiuitorilor, sa faca modificările necesare în reglementarea ordinii, privind ritualurile și ceremoniile religioase, inclusiv întâlnirile de rugăciune, astfel incat „acestea sa poata fi efectuate fără preaviz, în cazul în care nu încalcă alte cerințe ale Constituției și legislației în vigoare", mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
92
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10019 sec - PID: 23097