16

   Papa Tawadros al II-lea sustine ca Biserica Coptă din Egipt nu ii va împinge pe enoriașii sai sa voteze cu "da" sau "nu" la referendumul privind viitorul proiect de Constitutie, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   La o întâlnire care a avut loc ieri, 13 decembrie 2012, cu Consiliul Bisericilor Catolice din Egipt, Papa Tawadros al II-lea, liderul Bisericii Ortodoxe Copte din Egipt, a declarat că creștinii din tara se bucura de "libertatea completă" de a participa la referendumul constituțional viitor, subliniind că copții ar trebui să "meargă la vot".

   Tawadros al II-lea, a mai subliniat, de asemenea, la întâlnire, ca Biserica Ortodoxă nu ii va împinge pe creștini să voteze cu "da" sau "nu", în sondajul viitor.

   Biserica Ortodoxă a mai trimis anterior o notă, Președinției, vizavi de articolele proiect, constituționale, cu care nu este de acord.

   Între timp, Bisericile Anglicane și Catolice din Egipt si-au anunțat intenția de a participa la a treia rundă de dialog, la nivel național, care vizează rezolvarea impasului politic actual, găzduită de Președinție, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
71
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.13516 sec - PID: 11964