14

   Societatea Imperiala Ortodoxa Palestina a condamnat încercările de a pune la îndoială rolul Creștinismului în istoria Rusiei și a promis să apere valorile acestuia. O declarație în acest sens a fost emisă la Moscova, ieri, miercuri, 28 noiembrie 2012, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   "Dezaprobam încercările anumitor forțe de a diviza societatea și de a pune la îndoială rolul tradiției Crestin-Ortodoxe în definirea identității naționale a poporului rus.

   Suntem pregătiți să luam măsuri decisive pentru a proteja interesele și valorile naționale tradiționale creștine, pentru a sprijini unitatea națională, pacea civilă și armonia în Rusia", se arata in declarația oficială.

   Societatea a mai subliniat că poporul rus a suferit persecuții "umilitoare" religioase și este, prin urmare, în măsură să stabilească "o ordine socială, care sa contracareze orice blasfemie și insultele la adresa convingerilor religioase", mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
138
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09322 sec - PID: 30844