23

   O delegație a Mănăstirii athonite Hilandar a vizitat, in ultimele zile, Belarus și Rusia, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Delegatia Mănăstirii sârbe Hilandar, din Muntele Athos, a fost condusa de starețul manastirii, Arhimandritul Metodie Markovici.

   Staretul a oferit orasului Minsk – capitala Belarus – doua copii, pictate identic dupa doua dintre icoanele cel mai cunoscute ale Maicii Domnului, facatoare de minuni, din Hilandar, cea numita "Maica alaptand" (Binecuvantatul pantece) si „Icoana cu Trei Maini” Tricherusa (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

   Calugarii s-au mai deplasat, ulterior, in Ekaterinburg, unde au organizat o intalnire cu credincioșii din oraș, în clădirea eparhiala. Staretul a oficiat Sfanta Liturghie si în biserica construită pe locul uciderii familiei imperiale, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
66
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09771 sec - PID: 21492