15

   Conform datelor primite de la corespondenti Lacasuri Ortodoxe aflati in Ierusalim, mica comunitate creştină din Gaza se afla in centrul unui scandal, organizand un protest public mai puţin obisnuit, împotriva guvernului islamic Hamas si a ceea ce numesc ei „convertirea fortata a creştinilor”, din ultimele săptămâni.

   Condusi de Arhiepiscopul grec-Ortodox de Gaza, Alexious, protestatarii s-au adunat in urma cu cateva zile în faţa Bisericii Ortodoxe Greceşti Sf. Perfidius, în orasul Gaza. Ei sustin ca se simte o presiune tot mai mare din partea musulmanilor, in sensul convertirii, deşi nu există nicio politica oficiala Hamas de convertire a creştinilor.

   "Ne temem ca mai mulţi tineri vor fi forţaţi să se convertească", afirma un creştin, care a cerut să nu ii fie amintit numele.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
123
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10286 sec - PID: 907