10

   Conform informatiilor primite de la corespondeti Lacasuri Ortodoxe aflati in Sharon, Massachusetts, Centrul Islamic din New England (ICNE) a fost întotdeauna condus de imami născuti în afara Americii.
   Moscheea ar dori insa să schimbe asta, dar totul s-a dovedit a fi mai greu decât liderii acesteia au crezut, intrucat ei au observat ca imamii de origine americana sunt  aproape imposibil de găsit.

   Anunţurile moscheilor care isi doresc imami vorbitori de limba engleză sunt pretutindeni, in revistele si ziarele musulmane americane.

   Federatia Imamilor din America de Nord, un grup infiintat in anul 2002, primeste mai mult de 100 de cereri de ajutor pe an, de la moschei care isi doresc astfel de lideri religioşi, mai informeaza Serviciul de presa LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
67
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14002 sec - PID: 21492