16

   Conform informatiilor primite din Miura, Japonia, pornind de la stilul clădirilor si pana la metoda proprie de grădinărit, vietuitoarele romano-catolice din Manastirea Miura, aflata in apropiere de Tokyo, practică un mod ecologic de viaţă, pe care acestea il numesc "Viaţă în harul creaţiei".

   "Versetul biblic din Geneza, conform caruia Dumnezeu a văzut ca tot ceea ce facuse, si era bun, înseamnă foarte mult pentru această mănăstire", a declarat Sora Yoshiko Watanabe, din grupul Surorilor Catolice ale Cercetarii.

   Ea a mai spus că toate călugăriţele şi surorile din manastire cred că secolul al 21-a a rupt legăturile dintre oameni şi natură. "Cred ca jucam un rol umil, in restabilirea acestor legăturili", a adaugat ea, informeaza Serviciul de presa LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
82
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10046 sec - PID: 9294