15

Dezbatere: Familia Crestina azi

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   Membrele Asociaţiei Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Râmnicu Vâlcea, organizaţie nonguvernamentală ce funcţionează sub patronajul Arhiepiscopiei Râmnicului, au participat miercuri, 28 noiembrie 2012, începând cu orele 17:00, în Sala de festivități a Complexului Spiritual-Cultural „Sfântul Antim Ivireanul” din incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, la dezbaterea cu tema „Familia Creştină azi”.
   Manifestarea a fost organizată în cadrul Proiectului „Școala familiei” ce se desfășoară în perioada 1 august 2012 – 31 ianuarie 2013. La această dezbatere a fost prezent şi Preasfinţitul Părinte Emilian Lovişteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, care a ținut un cuvânt de învățătură.
   „În contextul frământărilor contemporane, prin proiectul „Școala Familiei” avem privilegiul de a organiza această dezbatere deoarece ne dorim ca elevii noștri să dobândească, pe lângă pregătirea intelectuală, orientarea duhovnicească necesară întemeierii unei familii creștine. Mulțumim din suflet celor prezenți și rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l răsplătească pe Preasfințitului Părinte Episcop Vicar Emilian Lovișteanul pentru grija părintească pe care ne-o poartă.”  , a spus Prof. Titela – Violeta Negrea, manager proiect „Școala Familiei”.
   Printre participanţi s-au mai aflat Prof. Daniela Ionescu, Inspector de Religie în cadrul ISJ Vâlcea, Prof. Mihai Moldoveanu de la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea şi Pr. Emanoil Bărbuţ, îndrumător spiritual al Asociaţiei din partea Arhiepiscopiei Râmnicului, precum și elevi de la Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab”, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”  și de la Liceul de Artă „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
94
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10547 sec - PID: 6877