12

   In data de 12 noiembrie 2012, Patriarhul Kirill al Rusiei a vizitat Memorialul Yad Vashem din Ierusalim. Întâistătătorul Bisericii Ruse a participat la ceremonia de comemorare și a depus o coroană de flori.

   La eveniment au participat ierarhi și clerici ai Patriarhiilor din Ierusalim și Moscova, precum și președintele Fundației "Apel la conștiință", rabinul Arthur Scheider.

   În timpul ceremoniei, Patriarhul Kirill a rostit un cuvant, in care a amintit despre "soldații Armatei Roșii, care au salvat lumea de ciuma fascistă", mentionand ca trebuie comemorate, pe langa "cele șase milioane de evrei uciși", si "milioanele de cetățeni sovietici care au murit in apărarea lumii de puterea fascista".

   "Yad Vashem" este cu siguranță un loc national al suferinței evreilor, a conchis Patriarhul rus, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
131
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.107 sec - PID: 31184