25

   Recent, a fost publicata o carte de rugăciuni ortodoxe, in versiune bilingva, in limba slavona si in limba populatiei din Laos. Editia a fost realizata de Biserica Ortodoxa Rusa din Regatul Thailandei, la care este anexat, de asemenea, si Laos-ul, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.
   Costurile au fost suportate de fondurile Bisericii Ortodoxe din Thailanda. Redactarea generala a cărții apartine Arhimandritului Oleg Cerapanin, reprezentant al Bisericii Ortodoxe Ruse din Thailanda.
   Traducerea a fost făcută de către ortodocsi laotieni, care studiaza in prezent in seminarul ecleziastic ortodox din Sankt-Petersburg.
   Logistica și punerea în aplicare a proiectului apartin lui Vladimir Buntilov. Intregul tiraj al editiei, de 500 de exemplare, va fi expediat credincioșilor ortodocși din Laos.

   Reprezentanta Bisericii Ortodoxe Ruse în Regatul Thailandei a mai publicat, de asemenea, de această dată în limba thailandeză, o Psaltire de uz liturgic, impartita pe sectiuni sau "catisme".
   Aceasta este prima ediție a Psaltirii în limba thailandeză, cu numerotarea Psalmilor conform Septuagintei.
   Cele 500 de exemplare vor fi distribuite bisericilor ortodoxe din Tailanda. Unele copii, ale celor două cărți, vor fi trimise si instituțiilor de învățământ din Rusia și organizațiilor misionare, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
78
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09174 sec - PID: 27975