14

   Cativa coloniști israelieni extremisti au scris ieri, miercuri 12 decembrie 2012, în zori, cu graffiti, mesaje rasiste care ataca Creștinismul și pe Iisus Hristos, pe zidurile unei mănăstiri din Ierusalimul ocupat, conform WAFA, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Insemnele in graffiti, scrise pe zidurile mănăstirii, includ si semnatura "Price Tag”, și insulte la adresa Mantuitorului. Coloniștii au mai perforat, de asemenea, pneurile a trei vehicule parcate în apropierea mănăstirii.

   Atacul face parte dintr-o serie indreptata impotriva bisericilor, moscheilor și chiar si a cimitirelor, din diferite părți ale Palestinei ocupate, inclusiv din Ierusalimul ocupat, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
130
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12368 sec - PID: 19934