6

   Din cauza crizei, azilurile Eparhiei de Monemvasia si Sparta, din Grecia, sunt amenințate cu închiderea, conform unei declaratii a Mitropolitului Eustate, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Anuntul a fost facut in cadrul unui interviu acordat unui post de radio local, mitropolitul declarand că se loveste de "probleme neobișnuite, intrucat până acum  instituțiile functionau perfect”. Dar, au apărut problemele crizei.

   „Sunt multe persoane primite în aceste , a subliniat acesta, spunând că le-a cerut directorilor de instituții să cerceteze câți dintre cei gazduiti ar putea fi cazați în casele propriilor rude.

   Într-unul dintre aceste ospicii, doar 15 persoane din totalul de 90 aveau rude apropiate, dar celelalte nu aveau pe nimeni care sa aiba grija de ele, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
42
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.1308 sec - PID: 25111