11

   Într-un mesaj oficial, Arhiepiscopul Ieronim al II-lea al Atenei si al Greciei a mulțumit Bisericii Ortodoxe Ruse, pentru ajutorul acordat celor nevoiași din Grecia, și a menționat modul în care fondurile au fost utilizate, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   "Ne exprimăm recunoștința, din nou, fata de clerul și de laicii credinciosi ai Bisericii Ortodoxe Ruse, pentru ajutorul oferit cu generozitate, demonstrand marea bunatate și legăturile spirituale și fraterne, care au existat de demult intre Sfintele noastre Biserici", a declarat Arhiepiscopul Ieronim, într-un mesaj adresat Patriarhului Kirill.

   Cu binecuvântarea Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Ruse, în bisericile și mănăstirile din Rusia s-au facut colecte, coordonate de către Departamentul Sinodal pentru Caritate.

   Cei 517.000 de euro stransi au fost distribuiti "celor 81 de eparhii mitropolitane ale Bisericii Greciei și Arhiepiscopiei Atenei, în funcție de importanța lor", se specifica în scrisoarea Arhiepiscopului Ieronim, adaugand faptul că fondurile sunt menite "să sprijine programele gratuite de masă și de caritate, pentru victimele crizei economice".

   Astfel, dupa cum a subliniat Arhiepiscopul Ieronim, serviciul economic central al Bisericii Greciei garantează instituirea unui raport transparent și detaliat al tuturor cheltuielilor, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
59
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.20786 sec - PID: 12298