10

Targul de tara la Ignat

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   Complexul Național Muzeal ASTRA si Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe vă invită în Muzeul în aer Liber din Dumbrava Sibiului, să profitați de magia iernii și de tradițiile culinare moştenite din străbuni, la o ediție specială a ”Târgului de țară”, ”Târgul de Ignat”.

targ de tara la ignat

   Proiectul are in vedere valorificarea tezaurului alimentar traditional in procesul dezvoltarii rurale durabile. Acesta este finantat in baza Acordului de Cooperare Descentralizata prin Consiliul Judetean Sibiu si Consiliul General Ille et Vilaine.

   Targul se va desfasura in perioada 14-16 decembrie 2012, intre orele 10:00-16:00, in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Bucate ce respectă reţetele tradiţionale, cu ingrediente sănătoase, atent selecţionate, dar şi cadouri de Crăciun (icoane, textile, ceramică, decoraţiuni pentru brad), realizate de meşteri pricepuţi, vor îmbia cumpărătorii, în ambele zile de târg.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
119
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11956 sec - PID: 22115