11

   Astazi, luni, 19 noiembrie 2012, are loc inaugurarea expoziției de fotografie, intitulata  "Salonicul și Muntele Athos, la începutul secolului XX", în cadrul expoziției "Spatiu Athonit” din Salonic, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Această expoziție, care se încheie la 15 februarie 2013, se desfasoara ca parte a celebrării centenarului eliberarii Salonicului de sub dominația otomană.

   Vor fi expuse fotografii de arhivă din Grecia, Franța și Rusia, cu o serie de elemente istorice, estetice și artistice care prezintă caracteristicile Salonicului și Muntelui Athos, la scurt timp înainte și după eliberarea sa, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
168
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.17338 sec - PID: 7141