13

În fiecare an, în data de 4 iunie, Episcopia Tulcii își serbează cu mare solemnitate pe ocrotitorii ei: Sfinții Martiri Zotic, Atal, Camasie și Filip de la Niculițel. Anul acesta a avut loc deja a 11-a sărbătoare închinată acestor sfinți, unii dintre cei mai vechi martiri ai Dobrogei. Sărbătoarea a început seara, la mănăstirea Cocoș, printr-o procesiune religioasă condusă de Preasfințitul Părinte Visarion, procesiune care a înaintat pe un traseu de 6 km, înspre localitatea Niculițel, unde, la locul martirionului în care s-au descoperit sfinții în anul 1971, au fost depuse raclele cu sfintele moaște, spre venerare.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
80
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10398 sec - PID: 6756