27

In data de 18 iulie 2012, în ziua prăznuirii <strong>Sfântului Mucenic Emilian de la Durostor</strong>, patronul şi ocrotitorul Preasfinţitului Părinte Emilian Lovişteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, Preasfinţia Sa aflându-se în vizită în Mitropolia de Alexandropolis – Grecia, la invitația Înaltpreasfințitului Părinte Antimos, Mitropolit de Alexandroupolis, Traianoupolis și Samotrakis, a săvârşit Sfânta Liturghie Arhierească împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din Alexandroupolis. La slujbă au participat maicile din obştea mănăstirii şi dreptmăritori creştini din împrejurimi.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
62
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09572 sec - PID: 12282