12

La începutul slujbei a fost dus in biserică un fragment din Moaștele Sfintei Mari Mucenițe Marina, ce se află așezate la loc de cinste într-o raclă nouă, confecționată în atelierele Patriarhiei Române. <strong>Aceste Sfinte Moaște au fost dăruite anul trecut de către Înaltpreasfintitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, Mitropoliei de Alexandroupolis. </strong>După slujba Litiei, Mitropolitul Antimos a ținut un cuvânt de învățătură și a mulțumit Înaltpreasfințitului Părinte Gherasim pentru darul de mare preț făcut Eparhiei sale și Preasfințitului Părinte Emilian Lovișteanul pentru împlinirea acestei lucrării sfinte și pentru împreuna slujire.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
155
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14749 sec - PID: 9735