17

Credincioşii din localitatea vâlceană Budești, au primit in data de 17 iunie 2012, în Duminica a II-a după Rusalii, „a Sfinţilor Români”, vizita Înaltpreasfinţitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului. Evenimentul a fost marcat de săvârşirea Dumnezeieştii Liturghii, în sobor de preoţi şi diaconi şi de prezenţa Icoanei Maicii Domnului făcătoare de minuni, de la Mănăstirea Ostrov. Adusă cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Gherasim, de către părinții slujitori <strong>Octavian Țăpârlan</strong> și <strong>Florin Citescu</strong>, de la Mănăstirea Ostrov, orașul Călimănești, judeţul Vâlcea, Icoana Maicii Domnului a fost aşezată spre închinare în biserica cu hramul „Sfinţii Voievozi Mihail și Gavriil” din parohia Budești, judeţul Vâlcea.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
85
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09162 sec - PID: 13159