10

Sărbătoarea a început cu slujba Privegherii, în seara zilei de 20 mai, iar a doua zi a continuat cu Acatistul  Sfinţilor şi cu Sfânta Liturghie. În cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim a hirotonit întru diacon pe tânărul teolog <strong>Cristian Florin Vasile</strong>, absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Târgovişte, şi în preot pe părintele diacon <strong>Aurelian Ion Mehedinţu</strong>, absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Craiova, pe seama bisericii cu hramul „Sfântul Nicolae” de la <em><strong>Parohia Măciuca – Popeşti</strong></em>, Protopopiatul Drăgășani, județul Vâlcea.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
89
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09385 sec - PID: 22894