7

Arhiepiscopia Râmnicului a organizat in ziua de 7 aprilie 2012, în Sâmbăta lui Lazăr, în cele trei protopopiate vâlcene: Drăgăşani, Horezu şi Râmnicu Vâlcea, pelerinajul de Florii intitulat „Pelerinajul şi rugăciunea, mijloace pentru însănătoşirea fiinţei umane”. La Biserica „Toţi Sfinţii” din Râmnicu Vâlcea, de la orele 15,00, Preasfinţitul Părinte Emilian Lovişteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului împreună cu un numeros sobor de preoţi şi diaconi, a săvârşit Vecernia Floriilor cu Litie. După oficierea Vecerniei, Preasfinţia Sa a rostit un cuvânt de învăţătură şi a citit rugăciunea de binecuvântare a stâlpărilor (ramurile de salcie) care au fost împărţite credincioşilor.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
118
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09433 sec - PID: 14394