2

   Sanctitatea Sa Irineu, Patriarhul sârb, a participat in ziua de 19 noiembrie 2012, la celebrarea solemnă a zilei aniversare a Academiei Sârbe de Științe și Arte, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   La eveniment au mai participat, de asemenea, Tomislav Nikolici, președintele Republicii Serbia, reprezentanți ai Guvernului Republicii Serbia și ai instituțiilor educaționale și culturale, membri ai corpului diplomatic.

   Academia Sârbă de Științe și Arte este o societate de învățatamant si instituția cea mai proeminenta academică din Serbia, fondată în anul 1841, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00929 sec - PID: 20869