13
CONTINUTUL
Crearea de CONTINUT

Dacă există un lucru pe care cititorii blogurilor/site-urilor il urăsc, este incoerența. Incoerenta poate lovi din mai multe unghiuri: publicare, sisteme de comentarii, modul de adresare, editoriale, autori și multe altele.

Există si un motiv pentru ca atentia sa va fie atintita spre acest punct: în prezent exista între 180 și 200 de milioane de bloguri in spatiul web, deci interesul cititorului devine din ce în ce mai slab, asa incat publicațiile trebuie sa sara in ochi.
Prin urmare, dacă sunteți confuz in fata cititorului, schimband mereu pozitia blog-ului dumneavoastra, el va decide cel mai adesea ca nu merită să stea agățat de paginile pe care le intretineti.

Dacă doriți să va păstrați cititorii, atunci blog-ul/site-ul dumneavoastra trebuie sa fie unul neaparat consecvent.

   Dacă aveți de gând să postati o dată pe săptămână, atunci sa faceti acest lucru în aceeași zi și în același timp al zilei. Dacă aveți de gând să postati de 2-3 ori pe săptămână, păstrați-va aceleasi zile pentru asta.
   Dacă aveți de gând să aveti, în primul rând, un blog de text, atunci să rămână așa!
   Dacă aveți de gând să fie un video-blog, atunci sa fie un video-blog.

   Veti mai putea amesteca uneori lucrurile, dar trebuie sa va pastrati focalizarea primă, pe care o configurati din start.
   Păstrați un ton consistent. Dacă aveti de gând să fie un blog/site serios, atunci sa rămâna pe un ton serios. Dacă doriti sa va reprezentanti printr-o varianta mai distractivă propria dumneavoastra afacere, atunci sa aveti permanent imagini și un ton mai deschis.

   Dacă nu vă păstrați scopurile pe care le-ati prevazut din start și modul în care vreti sa ajungeti la atingerea acestora, nu veti face altceva decat sa provocati confuzie si sa-i descurajati pe cititori sa mai stea langa dumneavoastra.

VA URMA…
Autor articol: analist spatiu web Bogdan R. – echipa NETCreator

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
57
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10263 sec - PID: 17381