15
MONITORIZAREA
Una dintre cele mai mari probleme ale celor ce intretin o pagina proprie web, de site sau blog, este monitorizarea bunului mers. Daca sunt intrebati despre statistici, masuratori, evolutii, nu auzi decat… tacere.

Dacă nu va veti urmari permanent activitatea dumneavoastră, cum veti putea sti dacă ati reusit ceva, daca ati reusit ceva deja? Cum veti putea sti ce trebuie facut, daca nu ati ajuns acolo unde va doreati?

Cel mai bine este sa urmăriti toate aceste statistici, care nu va costa nimic.
Folositi-va de servicii precum Google Analytics, pentru a va urmări evolutia vizitelor dvs. pe web, daca nu aveti propriile evidente pe serverul pe care l-ati inchiriat.

Aceste evidente va pun la dispozitie nu doar numarul vizitelor, ci și ce fac vizitatorii pe site-ul dvs, unde intra, de unde intra, cat stau pe site. Astfel, veti vedea ce tip de continut ii apropie si ce tip de continut ii indeparteaza. Veti sti ce sa schimbati si ce sa faceti, pentru a va creste vizitele.

Urmăriți instrumentele de succes mass-media, postarile altora, solutiile si analizele altora. Astfel, veti ajunge sa stiti ce tip de conținut rezoneaza cu vizitatorii dumneavoastra și, unde se poate, urmariti o strategie in abordarea dumneavoastra, pentru blog/site.

Dacă vindeti produse pe blog sau pe site, folositi-va de servicii care va ajuta sa faceti astfel de lucuri, de programele de e-commerce. Prin ele, puteti sa va faceti cunoscute produsele mai usor, sa identificati surse de cumpărare, sa primiti sesizari si sa aveti alte avnataje.

Nu trebuie sa ajungeti nici in situatia in care aceste statitistici sa va conduca afacerea, insa, ca in orice alta afacere, trebuie sa le luati in calcul. Există multe cauze in cazul unei evolutii negative, dar stiind asta se poate sa nu fie nevoie de foarte mari interventii, altele decat simple elemente de prezentare, de scriere etc. Acestora trebuie sa le raspundeti, dacă doriți ca blog-ul/site-ul dumneavoastra de afaceri sa reuseasca. Restul nu prea mai depinde de dumnevoastra!

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
82
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09078 sec - PID: 23286