9

   Va prezentam mai jos mesajul transmis astăzi de către Papa Francis, lui Justin Welby, cu ocazia întronizării sale ca Arhiepiscop de Canterbury și Primat al Comuniunii Anglicane.

   "Har vouă şi pacea să se înmulţească!" (1 Petru 1:02 b)

   Vă mulțumesc pentru cuvintele calde cuprinse în mesajul Dvs. la alegerea mea și as vrea, la rândul meu, sa va transmit salutul și cele mai bune urări, cu ocazia Întronizarii in Catedrala Canterbury.

   Slujirea pastorală este o chemare la drum, in spiritul Evangheliei Domnului nostru Iisus Hristos. Vă asigur de rugăciunile mele pentru noile dumneavoastra raspunderi și vă cer să vă rugați pentru mine, pentru a putea sa raspund noii chemari pe care Domnul mi-a adresat-o.

   Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în viitorul apropiat și sa continuam relațiile calde, frățești, de care predecesorii noștri s-au bucurat.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
112
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.0861 sec - PID: 1924