14

Cuplurile gay nu pot infia orfani rusi!

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   "Adunarea Mondiala a Poporului Rus", fondată de Biserica Ortodoxă Rusă, în anul 1993, care ii aduna laolalta pe rusi, indiferent de locul lor de reședință, a emis o declarație, propunand interzicerea adoptiei de orfani, in Rusia, de către persoane din alte tari, in care s-a legalizat căsătoria între homosexuali, din care citam:

   "Adunarea Mondială a Poporului Rus și-a exprimat solidaritatea cu cetățenii francezi, protestand împotriva legalizării căsătoriilor între homosexuali și împotriva adoptiei de copii de către cuplurile de același sex".
   "Conservarea valorilor morale fundamentale nu este doar o problemă națională", ci afectează întreaga omenire.
   "Observam, peste tot in jur, incercări agresive de aprobare sub forma juridica a unui viciu si a unei boli, această mișcare acaparand noi țări de pe planeta noastră, una după alta. In zilele noastre, sunt absolut necesare acțiuni concertate din partea reprezentanților tuturor țărilor și ai tuturor comunităților religioase ale Globului, in apararea instituției familiei, care este amenințată de erodare morală și juridică".

   "Tendința de a permite unor cupluri de acelasi sex sa creasca copii, exprimata din ce in ce mai des intr-o serie de țări din America și Europa, constiituie un factor de risc, in cazul adoptiei de orfani ruși de către străini.
   "Prin urmare, Adunarea Mondială a Poporului Rus le propune celor ce fac legea in tara să ia măsuri, astfel incat sa fie excluse orice perspective de încredințare a orfanilor ruși catre cupluri straine de acelasi sex, iar în cazul în care aceste garanții nu pot fi obținute, să se interzică adoptia de orfani ruși în țările în care căsătoriile gay sunt legalizate".

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
113
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14582 sec - PID: 19654