36

Cuplurile gay nu pot infia orfani rusi!

Publicat în urmă cu 6 ani, în Lonews
"Adunarea Mondiala a Poporului Rus", fondată de Biserica Ortodoxă Rusă, în anul 1993, care ii aduna laolalta pe rusi, indiferent de locul lor de reședință, a emis o declarație, propunand interzicerea adoptiei de orfani, in Rusia, de către persoane din alte tari, in care s-a legalizat căsătoria între homosexuali, din care citam:

"Adunarea Mondială a Poporului Rus și-a exprimat solidaritatea cu cetățenii francezi, protestand împotriva legalizării căsătoriilor între homosexuali și împotriva adoptiei de copii de către cuplurile de același sex".

"Conservarea valorilor morale fundamentale nu este doar o problemă națională", ci afectează întreaga omenire.

"Observam, peste tot in jur, incercări agresive de aprobare sub forma juridica a unui viciu si a unei boli, această mișcare acaparand noi țări de pe planeta noastră, una după alta. In zilele noastre, sunt absolut necesare acțiuni concertate din partea reprezentanților tuturor țărilor și ai tuturor comunităților religioase ale Globului, in apararea instituției familiei, care este amenințată de erodare morală și juridică".

"Tendința de a permite unor cupluri de acelasi sex sa creasca copii, exprimata din ce in ce mai des intr-o serie de țări din America și Europa, constiituie un factor de risc, in cazul adoptiei de orfani ruși de către străini.

"Prin urmare, Adunarea Mondială a Poporului Rus le propune celor ce fac legea in tara să ia măsuri, astfel incat sa fie excluse orice perspective de încredințare a orfanilor ruși catre cupluri straine de acelasi sex, iar în cazul în care aceste garanții nu pot fi obținute, să se interzică adoptia de orfani ruși în țările în care căsătoriile gay sunt legalizate".
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00906 sec - PID: 15746