17

IPS Emmanuel al Frantei, locum tenens in Occident

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   Mitropolitul Emmanuel Adamakis este locum tenens al Arhiepiscopiei Bisericii Ortodoxe Ruse din Europa de Vest.

   În scrisoarea patriarhală emisa in data de 16 ianuarie 2013, Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I anunța că, "printr-o decizie a Sfântului Sinod, cererea de pensionare a IPS Arhiepiscop Gabriel de Comane a fost acceptată.

   IPS Mitropolit Emanuel al Franței este oficial "numit locum tenens al Exarhatului Patriarhal al Tronului Ecumenic pentru Parohiile Ortodoxe de Tradiție Rusă din Europa de Vest", în conformitate cu cererea formulată în acest sens de către Consiliul de Administrație al Arhiepiscopiei. De acum si până la alegerea unui nou arhiepiscop, la slujba Sfintei Liturghii va fi pomenit numele IPS Mitropolit Emanuel al Franței, pentru calitatea de locum tenens al Tronului Arhiepiscopal.

   Consiliul Arhiepiscopal se va întruni în scurt timp, sub președinția Mitropolitului Emmanuel, atat pentru hotararea datei organizarii unei adunari generale extraordinare, destinata alegerii noului Arhiepiscop, cat si pentru stabilirea condițiilor numirii candidatilor, în conformitate cu ordinele 41 și 42 din Statutul Arhiepiscopiei. Modalitatile desemnarii delegatilor laici vor fi si ele comunicate, de asemenea, cât mai curând posibil.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
157
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12459 sec - PID: 7198