9

PS Parinte Vincentiu a slujit in Catedrala

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

    In ziua de duminică, 20 ianuarie 2013, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a slujit Sfânta Liturghie în Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

   Răspunsurile la Sfânta Liturghie au fost date de Corul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

   În cuvântul de învăţătură, Preasfinţia Sa a tâlcuit pericopa evanghelică a Vindecării Celor Zece Leproși, punând la inima credincioșilor îndemnul Sfântului Apostol Pavel, din Col. 3, 17:
   „Orice aţi face, cu cuvântul sau cu lucrul, toate să le faceţi în numele Domnului Iisus şi prin El să mulţumiţi lui Dumnezeu-Tatăl”.

   Preasfintitul Parinte i-a îndemnat pe credincioși să cultive virtutea recunoştinţei pe care Mântuitorul Iisus Hristos o exemplifică prin cuvintele adresate samarineanului: „credința ta te-a mântuit”. Cu aceasta ocazie, a fost hirotesit întru iconom Preacucernicul Părinte Laurenţiu Mititelu, Inspector eparhial.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
112
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09987 sec - PID: 13373