10

Patriarhul a sfintit Spitalul Monza Bucuresti

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   Spitalul Monza, parte a grupului italian de spitale Policlinico di Monza, a inaugurat oficial, în această seară, 23 ianuarie 2013, cel mai nou Centru Cardiovascular din Bucureşti şi din ţară. Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, care a oficiat slujba de sfinţire a centrului.

   Conform informatiilor transmise de Agentia de stiri oficiala a Patriarhiei, Preafericirea Sa a oferit conducerii spitalului o icoană cu chipul Mântuitorului Iisus Hristos, dar şi două volume apărute la Editurile Patriarhiei.

   La inaugurare au participat Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, dar şi autorităţi.

   Realizat în urma unei investiţii totale de 40 de milioane de euro, Spitalul Monza a devenit operativ încă din luna iulie 2012. Unitatea este un centru medical privat ce garantează asistenţă medicală continuă, cu prezenţă 24 de ore din 24, prin gărzi medicale de specialitate, pentru cardiologie, anestezie şi reanimare, primiri urgenţe, chirurgie cardiovasculară.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
109
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.0841 sec - PID: 23737