9

   Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii se pregateste sa viziteze Grecia, Muntele Athos și statele baltice, in acest an.

   Astfel, la inceputul lunii iunie, Patriarhul intenționează să viziteze Grecia. Vizita in Biserica Ortodoxă Greacă va insemna un raspuns la vizita din 2012, a Arhiepiscopului Ieronim al Atenei și al Intregii Grecii.
Întâistătătorul mai are in vedere si efectuarea unui pelerinaj in Sfântul Munte Athos, în timpul vizitei sale.

   Patriarhul va mai avea deplasari, regulate, in eparhiile Bisericii Ruse, inclusiv in cele localizate în afara Rusiei și in alte Biserici de sub Patriarhia Moscovei.

   Acesta  a vizitat deja mai multe țări din teritoriul său canonic, dar nu a vizitat încă statele baltice, de cand a fost ales pe Tronul Patriarhal. Spre finele lunii iunie, Sanctitatea Sa Patriarhul Kiril va vizita, prin urmare, Estonia. Sfantul Vladimir va fi comemorat, în mod tradițional, de catre Patriarhul Rusiei, la Kiev, pe locul cunoscut pentru Increstinarea tarii, in ziua de 28 iulie.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
62
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11103 sec - PID: 12113