10

  Obiectele sfinte care au fost furate din Sfantul Altar al bisericii ortodoxe din Hollywood, la sfarsitul lunii care a trecut (vezi ARHIVA), nu au fost inca descoperite. Acestea includ mai multe cruci bogat ornamentate și potire.

   Politia din Los Angeles a solicitat ajutorul publicului, in investigarea acestui furt comis in Biserica ortodoxa ruseasca Schimbarea la Fata. In total, 37 de artefacte au fost raportate ca fiind furate din Altarul bisericii, potrivit unui comunicat de presă emis de către detectivii din Diviziei Hollywood a Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD).
   Biserica este situată la adresa 5432 Fernwood Ave.

   Detectivii solicita, in declaratia emisa, ajutorul publicului în identificarea și localizarea autorului faptei. Un purtator de cuvant al LAPD a declarat ca nu poate estima valoarea obiectelor disparute, dar ca ele au fost afisate in ultimele zile pe o pagina speciala a Politiei, care poate fi vazuta aici. Prin agentiile de presa, in special prin cele cu specific religios, LAPD a solicitat ca toate persoanele care pot oferi informatii privind identificarea acestor obiecte, sa contacteze divizia Hollywood la nr. (213) 972-2931 sau in week-end la 1-877-LAPD-24-7.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
120
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.17125 sec - PID: 14516