23

LAPD continua cercetarile in cazul Bisericii Ortodoxe din Hollywood

Publicat în urmă cu 6 ani, în Lonews
Obiectele sfinte care au fost furate din Sfantul Altar al bisericii ortodoxe din Hollywood, la sfarsitul lunii care a trecut (vezi ARHIVA), nu au fost inca descoperite. Acestea includ mai multe cruci bogat ornamentate și potire.

Politia din Los Angeles a solicitat ajutorul publicului, in investigarea acestui furt comis in Biserica ortodoxa ruseasca Schimbarea la Fata. In total, 37 de artefacte au fost raportate ca fiind furate din Altarul bisericii, potrivit unui comunicat de presă emis de către detectivii din Diviziei Hollywood a Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD).

Biserica este situată la adresa 5432 Fernwood Ave.

Detectivii solicita, in declaratia emisa, ajutorul publicului în identificarea și localizarea autorului faptei. Un purtator de cuvant al LAPD a declarat ca nu poate estima valoarea obiectelor disparute, dar ca ele au fost afisate in ultimele zile pe o pagina speciala a Politiei, care poate fi vazuta aici [http://s1297.beta.photobucket.com/user/lapdonline1/library/] . Prin agentiile de presa, in special prin cele cu specific religios, LAPD a solicitat ca toate persoanele care pot oferi informatii privind identificarea acestor obiecte, sa contacteze divizia Hollywood la nr. (213) 972-2931 sau in week-end la 1-877-LAPD-24-7.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01085 sec - PID: 13204