28

Comorile Bisericii Armene din Constantinopol

Publicat în urmă cu 6 ani, în Lonews
In Fresno, in urmatoarele zile, va avea loc o conferinta tinuta de Dr. Ronald Marchese, care va discuta despre cercetarile sale recente în Constantinopol (Istanbul), pe tema: „Comorile Credinței: Obiecte Sfinte din Bisericile Armene din Constantinopol și ce ce marturisesc ele despre Societatea si Cultura Armeneasca". Aceasta va incepe la ora 19:30, in ziua de luni, 28 ianuarie 2013.

Locatia este: University Business Center, Alice Peters Auditorium, Sala 191, in Campusul de Stat Fresno și este parte a Studiilor Programului de Primavara Armean 2013.

Dr. Marchese este profesor in istorie antică și arheologie la Universitatea din Minnesota, Duluth, si și-a petrecut ultimii ani in documentare istorica privind bogatia culturala a armenilor din Constantinopol, prin studierea operelor de artă pe care armenii le-au realizat. El va însoți discursul sau, cu fotografii realizate cu mai multe opere de arta, ordonate intr-un catalog.

Dr. Marchese a primit titlul de Doctor la Universitatea din New York și are o carieră distinsă în arheologie, efectuand cercetari în Grecia și Israel. El este autorul a numeroase articole și carti in domeniu. Este unul dintre absolventii Universitatii de Stat din California, Fresno.

Impreuna cu Marlene Breu, este autorul lucrarii „Splendoare si Spectacol: Colectii textile ortodoxe armene din Biserica din Istanbul”.

Intrarea este libera.

Parcarea in campus: Lots A & J, iar un permis de parcare gratuit poate fi obtinut prin utilizarea codului de parcare 273305, pentru oricare dintre locatiile campusului.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.03262 sec - PID: 15745