11

Comorile Bisericii Armene din Constantinopol

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   In Fresno, in urmatoarele zile, va avea loc o conferinta tinuta de Dr. Ronald Marchese, care va discuta despre cercetarile sale recente în Constantinopol (Istanbul), pe tema: „Comorile Credinței: Obiecte Sfinte din Bisericile Armene din Constantinopol și ce ce marturisesc ele despre Societatea si Cultura Armeneasca". Aceasta va incepe la ora 19:30, in ziua de luni, 28 ianuarie 2013.
   Locatia este: University Business Center, Alice Peters Auditorium, Sala 191, in Campusul de Stat Fresno și este parte a Studiilor Programului de Primavara Armean 2013.

   Dr. Marchese este profesor in istorie antică și arheologie la Universitatea din Minnesota, Duluth, si și-a petrecut ultimii ani in documentare istorica privind bogatia culturala a armenilor din Constantinopol, prin studierea operelor de artă pe care armenii le-au realizat. El va însoți discursul sau, cu fotografii realizate cu mai multe opere de arta, ordonate intr-un catalog.

   Dr. Marchese a primit titlul de Doctor la Universitatea din New York și are o carieră distinsă în arheologie, efectuand cercetari în Grecia și Israel. El este autorul a numeroase articole și carti in domeniu. Este unul dintre absolventii Universitatii de Stat din California, Fresno.
   Impreuna cu Marlene Breu, este autorul lucrarii „Splendoare si Spectacol: Colectii textile ortodoxe armene din Biserica din Istanbul”.
   Intrarea este libera.
   Parcarea in campus: Lots A & J, iar un permis de parcare gratuit poate fi obtinut prin utilizarea codului de parcare 273305, pentru oricare dintre locatiile campusului.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
196
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.16549 sec - PID: 8371