11

   Un film biografic, despre fostul Patriarh Maxim al Bulgariei, a fost proiectat la Roma, chiar in sediul Radio Vatican.
   "Misiunea mea”, un film biografic despre viata Patriarhului Maxim al Bisericii Ortodoxe Bulgare, care a trecut la Domnul în luna noiembrie 2012, la varsta de 98 de ani, a fost prezentat în cadrul săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor, in ziua de 22 ianuarie 2013, chiar in Roma, la sediul Radio Vatican.

   Regizat de jurnalistul Goran Blagoev, filmul subtitrat în limba italiană, a fost vizionat atat de reprezentanții Bisericii Catolice cat și de cei ai Bisericii Ortodoxe Bulgare.

   Evenimentul s-a desfasurat la initiativa Ambasadei Bulgariei la Vatican. Patriarhul Maxim a fost lider al Bisericii Ortodoxe Bulgare timp de 41 de ani, incluzand perioada dificilă a ateismului comunist. În acest documentar, se auzea vocea Patriarhului, povestind cele mai importante evenimente din viața sa.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
98
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10337 sec - PID: 23485