9

   In data de 24 ianuarie 2013, în cadrul reuniunii regulate a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe a Bulgariei, au avut loc discutii pe marginea procedurii de selectare a celor trei episcopi – candidați pentru tronul patriarhal. Această procedură va fi urmată de o noua sedinta a Sfantului Sinod, in zilele de 15 și 16 februarie 2013, cand urmeaza sa fie stabilite si anuntate oficial numele celor trei ierarhi.

   In sedinta din 24 ianuarie, s-a discutat despre modalitatile de votare în alegerea acestor trei episcopi, mentionandu-se faptul ca ii vor fi alesi de către o majoritate de două treimi din membrii Sfântului Sinod, ceea ce înseamnă ca cel puțin 10 voturi sa fie acordate de membrii Sfântului Sinod.

   Sfântul Sinod a mai discutat, de asemenea, și a mai decis cum să se voteze în alegerea Patriarhului, care va avea loc in ziua de 24 februarie 2013. Tot in aceasta sedinta s-au facut si unele precizari privind stabilirea detaliilor de pregatire a alegerilor, stabilirea predicilor, a discursurilor, formularea felicitărilor, din ziua alegerilor și din ziua imediat următoare acestora, 25 februarie.

   Totodata s-au purtat discutii pe marginea vizitelor unor delegati ai Bisericilor ortodoxe locale, stabilindu-se atat numele persoanelor care vor fi responsabile cu receptia, cat si alte probleme legate de cazare, primire, dineuri, organizarea vizitelor delegatiilor si invitatilor in lacasurile ortodoxe sfinte din zona.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
189
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10976 sec - PID: 9077