15

   Patriarhul-Catolicos al Bisericii Ortodoxe Georgiene, Ilia al II-lea, a formulat cuvinte de lauda la adresa celor cinci zile de vizita in Rusia. La sosirea sa in tara, in seara zilei de sambata, 26 ianuarie 2013, acesta a marturisit ca vizita a fost "una istorica".

   "Cu ajutorul lui Dumnezeu, vizita mea a fost una de succes, și cred că a fost o vizită istorică, iar rezultatele bune vor urma acesteia", a declarat el jurnaliștilor.

   In varsta de 80 de ani, Patriarhul-Catolicos, figura care prezinta – conform sondajelor recente – cea mai mare incredere in fata locuitorilor acestei tari, adesea menționat ca lider spiritual al națiunii, a ajuns in Moscova duminica, 20 ianuarie.

   Deși scopul oficial al vizitei a fost acela de a primi un prestigios premiu in ziua de luni, din partea unei fundatii afliate Bisericii Ortodoxe Ruse, pentru contribuția sa la promovarea unității popoarelor ortodoxe creștine, acesta s-a intalnit, in plus, si cu președintele rus, Vladimir Putin, in ziua de miercuri, transmitandu-i acestuia "calde salutari” din partea primului-ministru georgian, Bidzina Ivanishvili.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
103
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09622 sec - PID: 6838