17

Slujba in Biserica Marculesti - Protopopiat Slobozia

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
In ziua de duminică, 27 ianuarie 2013, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a slujit Sfânta Liturghie la Biserica Mărculeşti, Protopopiatul Slobozia.

Sub protia Preasfinţiei Sale, la slujbă au participat preacucernicul părinte consilier Ion Florea, preacucernicul părinte consilier Daniel Enaşcu, preacucernicul părinte Dumitru Drăghici, Protopop de Slobozia, şi un sobor de preoţi şi diaconi, iar răspunsurile la strană au fost date de membrii Coralei „Sfântul Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia.

Alături de mulţime de credincioşi la slujbă au participat şi autorităţi locale şi judeţene.

În cuvântul de învăţătură, Preasfinţia Sa a vorbit despre vindecarea orbului din Ierihon, despre credinţa puternică născută în sufletul acestuia prin aflarea minunilor pe care Iisus din Nazaret le făcea, despre mărturisirea mesianităţii Mântuitorului, pe care orbul cel născut la viaţă nouă o face înainte de patimile Mântuitorului.

După Sfânta Liturghie, Preasfinţia Sa a săvârşit slujba parastasului pentru fericiţii ctitori, slujitori şi binefăcători ai sfântului lacaş, apoi a făcut două vizite pastorale la parohiile Cosâmbeşti şi Popeşti, din Protopopiatul Slobozia.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01067 sec - PID: 31274