13

   Postul public national de Radio-Televiziune Sarb a amintit Patriarhului Serbiei ca RTS este singurul program media, nu numai din regiune ci si de pretutindeni, „care are emisiuni exclusiv in chirilica si care difuzeaza zilnic un program cu continut religios”.

   Discutia a avut loc, in aceste zile, la Resedinta Patriarhului Sarb Irineu, unde acesta a primit vizita directorului general al Radioteleviziunii Serbiei si a asociatilor aproipiati ai acestuia: Nikola Mirkov, director de televiziune din Belgrad și Slobodan Markovic, președintele Consiliului de Administrație.

   Reprezentanții postului public de radio și televiziune l-au informat pe Patriarhul Irineu despre rolul Radioteleviziunii Serbiei, in „păstrarea și afirmarea patrimoniului religios și cultural al poporului sârb, precum și al altor popoare care trăiesc în Serbia”.

   Patriarhul Irineu a mai fost informat, de asemenea, si despre programul Radioteleviziunii Serbiei, referitor la aniversarea celor 1700 de ani de la Edictul din Milano privind libertatea religioasă.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
68
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11806 sec - PID: 1461