14

    In ziua de marţi, 29 ianuarie 2013, a avut loc la Centrul Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor şedinţa de lucru a Consiliului Eparhial şi a Adunării Eparhiale.

   Programul zilei a început la ora 7:00, când a fost oficiată Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfinţii Voievozi” din Slobozia. La 8:30 a avut loc şedinţa de lucru a Consiliului Eparhial, unde au fost citite rapoartele de activitate ale fiecarui sector, aprobate de Consiliul Eparhial, pentru ca mai apoi să fie analizate de comisiile Adunării Eparhiale.

   La ora 10:00, toţi membrii Adunării Eparhiale au participat la slujba de Te-Deum, care a avut loc la Mănăstirea „Sfinţii Voievozi” din Slobozia.

   În Aula Centrului Socio – Cultural, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, Preşedintele Adunării Eparhiale, a deschis şedinţa acestui for bisericesc de conducere, cu un moment de rugăciune pentru fericiţii adormiţi ai acestei Eparhii, Preafericitul Patriarh Teoctist, Preasfinţitul Episcop Damaschin şi toţi preoţii şi mirenii, trecuţi la Domnul, care au ostenit la înfiinţarea acestei Eparhii. Preasfinţia Sa a făcut o prezentare a împlinirilor cu care Dumnezeu a binecuvântat Eparhia Sloboziei si Calarasilor în cursul anului 2012 şi a aşteptărilor noului an, când se împlinesc 20 de ani de la înfiinţarea Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor. Toate evenimentele se vor desfăşura sub mesajul aniversar: „1993-2013 SLUJIRE ŞI DĂRUIRE. DOUĂ DECENII DE MISIUNE CREŞTINĂ ÎN EPISCOPIA SLOBOZIEI ŞI CĂLĂRAŞILOR”.

   A urmat o pauză, timp în care Comisiile Permanente ale Adunării Eparhiale au analizat rapoartele de activitate, după care, în plen, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a invitat preşedinţii comisiilor permanente să prezinte referatele.
   Au luat cuvântul membrii Adunării Eparhiale: domnul Nicolae Ţiripan, părintele Nicolae Truşcă, domnul profesor Vasile Silvian Ciupercă, domnul Done Şerbănescu, care au exprimat opinii despre realizările anului 2012 şi au propus obiective pentru anul 2013.
    In urma acestor intervenţii, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a supus aprobării plenului rapoartele Comisiilor, acestea fiind votate în unanimitate. Preasfinţia Sa a declarat închisă şedinţa de lucru a Adunării Eparhiale, făcând urări de mulţi şi binecuvântaţi ani în acest an aniversar.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
112
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09926 sec - PID: 356