7

Profitul net Facebook a scazut cu 79% (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe
Profitul net al Facebook-ului a scazut cu 79%, in trimestrul patru 2012

Rețeaua de socializare Facebook si-a văzut profitul net scazand cu 79%, în cel de-al patrulea trimestru al anului 2012, în principal din cauza unei creșteri bruște a cheltuielilor.

Pentru trimestrul incheiat in 31 decembrie 2012, Facebook-ul a raportat un profit net de doar 64 de milioane $, in conditiile in care acesta atinsese 302 milioane $ cu doar un an inainte, in aceeasi perioada.

Veniturile companiei californiene au ajuns, insa, la 1.590.000.000 dolari, în timpul trimestrului patru, ceea ce reprezintă o creștere de 40%, comparativ cu cele 1.13 miliarde dolari anuntate un an în urmă.

Facebook-ul sustine ca detinea o baza de 1,06 miliarde de utilizatori la sfârșitul lunii decembrie, cu o rata de crestere de 25% pe an. Dintre acestia, 618 de milioane de utilizatori viziteaza platforma zilnic.

În plus, numărul abonaților de telefonie mobilă a ajuns la 680 milioane, in data de 31 decembrie 2012, cu o crestere de 57 procente de la an la an.

Cu toate acestea, cheltuielile de afaceri au totalizat 1.060.000.000 dolari în timpul ultimului trimestru, cunoscand o creștere de 82% intr-un singur an.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
184
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Ai un site ortodox? Promovează-l aici.
Nu ai un site ortodox pentru tine si comunitatea ta? Creează unul aici.
Creează și Promovează

π 0.10643 sec - PID: 12882