18

   La solicitarea creștinilor moldoveni din Londra, Marea Britanie, in data de 28 ianuarie 2013, s-a deschis "Biserica comunității moldovenilor", cu hramul Sfantului Ierarh Nicolae. Biserica apartine de Mitropolia Chisnaului si a Intregii Moldove, de sub Patriarhia Moscovei.

   Părintele paroh este Nicolae Prescura. Cu ocazia deschiderii, a avut loc Sfanta Liturghie, la care a participat un mare număr de credincioși, alături de Consulul Republicii Moldova în Marea Britanie, Petru Alexei, împreună cu familia sa.

   Conform parintelui paroh, lacasul sfant incearca sa fie atat loc de rugăciune cat si un spatiu de socializare pentru moldovenii din diaspora.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
87
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.115 sec - PID: 10298