11

   Bunicutele din Udmurtia, cunoscute cu numele de „Buranovo Babuschi”, se vor deplasa la Iisalmi, în Finlanda de Est, în luna iunie 2013. Renumitele cantarete vor fi principala atracție la redeschiderea unui centru ortodox, in data de 6 iunie. Din cate se stie deja, grupul a fost premiat la Eurovision 2012, in Baku.

   Parintele Ilie Hurinainen a declarat in ultimele ore, pentru Canalul de stiri al Eurovision, că bunicutele vor ajunge in Iisalmi la începutul lunii iunie, „fiind principala atracție la redeschiderea Kulttuuri Artos și Hotelli Artos.

   Centrul cultural din Iisalmi a deservit credinta ortodoxa kareliana timp de 24 de ani, in prezent fiind extins și urmand sa fie resfintit în luna iunie.

   Parintele Ilie le-a trimis o scrisoare Bunicutelor din Udmartian, iar acestea s-au aratat pregatite sa călătorească în Finlanda. Parintele afirma că acestea reprezintă culturile minoritare și aparțin aceleiasi religii a grupului vorbitor de limba fino-ugrica.

   Buranovschi Babuschi vor mai aparea, in afara de Centrul Artos, si la centrul cultural din Iisalmi, prevazut cu 480 de locuri. In cazul in care toate biletele – fiecare valorand cate 35 de euro – se vor vinde, spectacolul poate fi mutat în centrul sportiv, prevazut cu 1000 de locuri.

   Iisalmi este un oraș de 22.000 de locuitori, din provincia Finlandei de Est. Credința ortodoxă este una dintre cele două religii recunoscute oficial în Finlanda și este în principal legată de cultura kareliana a Finlandei de Est.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
120
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.15639 sec - PID: 10611