8

   In urma cu cateva zile, Adunarea Episcopilor Ortodocși Canonici din America de Nord și Centrală a emis o declarație prin care au incercat sa marcheze trecerea a 40 de ani de la decizia Roe v. Wade.
 
  La finalul intalnirii, a fost republicata "Conventia" emisa în anul 1974 de către Consultarea bilaterala Ortodoxa-Romano-Catolică din Statele Unite.

   Cu 40 de ani in urma, Curtea Supremă a Statelor Unite a pronunțat o decizie, cunoscuta sub numele de Roe v. Wade, de acordare a "dreptului" unei femei din Statele Unite, de a pune capat vietii propriului copil aflat in uter. Această decizie a dus la incheierea vietii pentru circa 54 milioane de copii.

   In cateva cuvinte, participantii la Adunare arata ca Sfânta Credință Ortodoxă Creștină este in mod clar „pro-viata”. Biserica a susținut în mod constant că copiii în crestere în uter ar trebui să se bucure de aparare ca si nou-nascutii. „Nu există nicio justificare morală, religioasă sau științifică, care sa poata demonstra diferenta dintre umanitatea nou-conceputului și a nou-născutului – au afirmat acestia.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
106
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.16167 sec - PID: 22115